<< Terug

Melvin & Hamilton
Melvin & Hamilton
Kwaliteit, traditie en originaliteit

De zoektocht naar de beste kwaliteit staat centraal in het werk van de designers. Het werken met en behandelen van leer is de belangrijkste stap in het productieproces van onze producten, leer moet met respect behandeld worden en goed gekozen zijn om de kwaliteit en duurzaamheid van onze modellen te kunnen garanderen en dit maakt een zeer belangrijk deel uit van de productiekosten van Melvin & Hamilton collecties. Karim en Olivier hebben al snel gekozen voor het plantaardig looien van de meerderheid van onze modellen en bieden klanten op deze manier robuust leer aan dat veilig is voor hun gezondheid.

Ze werken we ook met de bijna vergeten technieken, zoals handgeweven of verweven leer, om originaliteit en creativiteit te creëren in hun heren- en damescollecties.

Beetje bij beetje heeft Melvin & Hamilton een merk ontworpen wat staat voor hoge kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid met het behoud van zijn identiteit en filosofie. Door deze kenmerken zijn we instaat tot op de dag van vandaag de schoenen van Melvin & Hamilton te verkopen in heel Europa.Website: http://www.melvin-hamilton.nl/