<< Terug

Erik Pongers Consultancy
Erik Pongers Consultancy
Ik ben jaren geleden afgestudeerd aan de Universiteit van Twente in de richting Bedrijfskunde. Na mijn studie ben ik al snel begonnen als Accountmanager bij Advisie. Bij deze mooie organisatie heb ik meerdere stappen gemaakt om uiteindelijk als Commercieel Directeur de definitieve groei te hebben geinitieerd en bestendigd.

Uit een samenwerking met It's Us kwam de vraag van de aandeelhouders om It's Us te helpen de volgende stap te maken. Deze uitdaging ben ik aangegaan om na anderhalf jaar als algemeen directeur een vervolg te geven aan de groei.

Een logische volgende stap was om in mijn netwerk de overstap te maken naar de directie van Eijsink Afrekensystemen te Hengelo. Hier heb ik meerdere jaren binnen de directie de commerciële, HRM en interne automatisering portefeuilles beheerd.

Twee en een half jaar geleden heb ik besloten om mijn kennis en ervaring in te gaan zetten als (interim-) consultant/manager. Ik wilde graag een grotere diversiteit aan organisaties en bijbehorende uitdagingen hebben.
Naast een gedreven en ambitieuze man ben ik ook een liefhebbend vader en echtgenoot. Twee dochters en een lieve (bijna) vrouw zijn in mijn directe omgeving. Samen proberen we zoveel mogelijk te genieten van elkaar en het leven. In dit leven staan gezin en vrienden centraal. Zonder hun geen genieten!Website: http://www.erikpongers.nl