<< Terug

Kristas Tassen Online
Kristas Tassen Online
Achtergrond informatie over tassenontwerpster Krista van Dijk.

In de zomer van 2003 is Krista een eigen bedrijfje gestart met het ontwerpen van tassen onder haar eigen label Krista’s. In juli 2005 is ze met haar bedrijf vanuit haar woning in Heerenveen verhuisd naar een bedrijfspand in Sneek. De tassen die Krista ontwerpt zijn zeer divers. Van elegante lederen damestas tot sportieve schoudertas, van chique avondtasje tot exclusieve zakentas.

Krista’s brengt twee nieuwe series per jaar en heeft op dit moment 30 verkooppunten, o.a. bij kunstuitlenen, museumwinkels, luxe kleding en geschenkartikelen winkels. Door de verschillende modellen in gelimiteerde oplages beschikbaar te stellen, behouden haar tassen een exclusief karakter.

Krista ziet de tas als een verlengstuk van het lichaam. Ze ontwikkelt nieuwe manieren van dragen en zorgt daarbij voor comfort en gebruiksgemak. Zo is elke tas met een lichte voering gevoerd en zitten er diverse (rits)vakken in de tas. Omdat een tas ook een beschermende functie heeft, maakt Krista voornamelijk gebruik van leer. Ze onderscheidt verschillende vormen en functies door gebruik te maken van kleurcontrasten.

Al haar tassen zijn uniek en hebben een eigen uitstraling. Door de strakke vormgeving krijgen de tassen een tijdloos karakter. Krista is praktisch ingesteld en altijd op zoek naar comfort en gebruiksgemak. Het kunnen veranderen van de tas en het integreren van de schouderbanden in de tas zijn een leidraad in haar werk. Daarnaast heeft elke tas haar eigen verhaal. Op die manier geeft Krista iets extra's mee aan de tas.

Voor meer informatie over Krista’s tassen kunt u terecht op haar website www.kristas.nl.
Krista's France

Een nieuwe serie basis tassen waarvan de kleur van de flap (frontje) kan worden aangepast aan de kleding die u op dat moment draagt. Of laat uzelf uitdagen en maak een passende accessoire voor uw tas! De voering is licht van kleur en zijn de vakjes overzichtelijk zodat uw spullen makkelijk te vinden zijn. De grote portemonnee kunt u ook als avondtasje gebruiken.

De zwarte tas/portemonnee wordt standaard geleverd met drie kleuren: felrood, grijs en paars). De zeer donkerbruine tas/portemonnee wordt standaard geleverd met de kleuren: turquoise, crème en bruin.Website: http://www.kristas.nl