<< Terug

De Tassensite
De Tassensite
De Tassensite heeft een totaal nieuw uiterlijk. Meerdere foto`s van een tas. Een zoom functie, voor een betere weergave.BK-Y Burkely: een mix van klassiek en modern design, stoer, degelijk, kwaliteit, zakelijk, vrouwelijk, chic je vindt dit allemaal bij BK-Y Burkely.
Bulaggi: trendy designs, zachte materialen, speelse stijlen, natuurlijke en uitbundige kleuren, daar staat Bulaggi voor bekend.
David Jones: speels soms wat stoer. De materialen worden op bijzondere wijze gecombineerd en de prijs/kwaliteit verhouding van het merk is uitermate goed.
Giuliano: onder dit label vindt u leren, vrijetijds en zakelijke tassen in vele prijsklasse.
Vera Pelle: letterlijk betekent dit: echte leder. Het merk vindt zijn oorsprong in Italië, soms tijdloos, soms verrassend sportief en soms chic.

Voor 13.00 besteld de volgende werkdag in huis.

Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke service. Neem een kijkje op onze webwinkel www.detassensite.nl of als u de tas eerst wilt zien en voelen dan kunt u hiervoor een afspraak maken. (Wij zijn gevestigd in Zwanenburg 10 km van Amsterdam). Leuke bijkomstigheid: als u boven de 70,= besteld dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.Website: http://www.detassensite.nl